VISZONTELADÓKNAK

Tisztelt leendő partnerünk!

Viszonteladói partnereink részére, nagyobb mennyiség vásárlása esetén szívesen készítünk egyedi, személyes ajánlatot. Az ajánlat elkészítését minden esetben konzultáció előzi meg, hogy biztosan az Önöknek legmegfelelőbb ajánlatot tudjuk nyújtani.

Miért válasszon minket?
Az ajánlat elkészítése előtt kollégáink minden esetben felkeresik Önt a megadott elérhetőségen, hogy személyre szabottan, az Ön igényeinek leginkább megfelelő ajánlat készülhessen.
Választékunk kiterjed a burgenlandi régió egészére, így biztosan megtaláljuk azokat a termékeket, melyek az Ön partnereinek és fogyasztóinak a legfontosabbak.

Fontos számunkra, hogy ügyfeleink és partnereink részére a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Nagy hangsúlyt fektetünk a szakmai támogatásra, ezért kollégáink folyamatosan képzik magukat, mindig naprakészek.

Termékeink természetesen az ország egész területén elérhetőek, a szállítási idő 1-2 munkanap. Győrben és vonzáskörezetében viszont akár 1 órán belül szállítani tudjuk megrendelését. Fontos számunkra, hogy megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Bármilyen kérdés merülne fel, szívesen állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken.

E-mail: info@borkalandok.hu
Telefon: +36 70 623 9409
Web: https://borkalandok.hu