Bort adni karácsonyra?

 Ajándékot kapni nagyon jó, de adni még jobb dolog!

Mindjárt itt a karácsony, de nem tudod, hogy mit ajándékoznál? Nekünk van egy tuti tippünk! Válassz borkínálatunkból és mi segítünk, hogy kit, mivel lepj meg!


Ha úgy gondolod, hogy bort unalmas adni, akkor rosszul hiszed, ugyanis burgenlandi boraink a Hoffmann pincészettől idén először kerültek mi kis hazánkba! Érdekes és új lehet talán neked is, de a karácsonyfa alatt másoknak is különlegesebb meglepetés lehet!


Akár édesanyádról, barátnődről vagy sógornődről legyen szó, akkor fehérboraink közül nem mást ajánlanánk, mint az Európa Golden díjat nyert Gemischter Satz nevű száraz, illatos muskotály borunkat! 

A család férfi tagjait sem hagyjuk ki a jóból, vörös borválogatásainkban biztosan nem fogsz csalódni! Ha egy testesebb vörösborról lenne szó, akkor a Rotwein Cuvéenket válaszd! 


Ha nem vagy benne biztos, hogy szeretteid milyen borokat fogyasztanak szívesen, akkor figyelmedbe ajánljuk borcsomagjainkat, amiben megfogod találni a számodra megfelelő bort.

Amennyiben, segítségre van szükséged, szívesen állunk rendelkezésedre, hogy idén az ajándékozás igazán különleges élmény legyen! 

 

 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kíván a Bor Kalandok csapata!